- 发布时间：2023-03-25 16:50:39
If you take vacation time in the coming year and plan on flying， here are some shopping tips to give your undivided attention to:
1. When to buy
If you are shopping for domestic flights, check prices on Tuesday afternoons. This is an old tip but still valid because most US carriers continue to release sales on Tuesday morning, and competitors quickly drop their fares to match the better deals.
2. When to fly
Weekdays continue to be generally cheaper times to fly than weekends for most flights. In the US specifically the cheapest days are typically Tuesday, Wednesday and Saturday. A good itinerary for the expensive US spring break travel period is Tuesday to Saturday; it won't be cheap exactly, but it will save you money (in most cases) over weekend-to-weekend travel.
3. Direct vs. connecting flights
Compare the price of direct with connecting flights. Sometimes adding a stop to your route will save you money, and it might be enough to endure the extra-long flying day. Some examples：
Boston to Seattle: $247 direct, $234 one-stop
San Francisco to Raleigh/Durham: $ 553 direct, $ 362 one-stop
Okay, the savings on Boston—Seattle might not be worth it to you, but I'll bet you'll think twice about the direct flight for San Francisco to Raleigh.
4. Compare, Compare, Compare
Stifle the impulse to go to your favorite airline site to purchase tickets without doing any comparison; it's a recipe for disaster.
Example: Let's say you want to fly from New York to London and figure your favorite US legacy carrier will get you there for the best price.
Airline price: $554 round-tripComparison price: $486
Obviously, the legacy carrier did not have the cheapest flight, but wait, there's more: the comparison site also showed a cheaper flight from the same legacy carrier ($521). See what you're missing when you fail to compare.
1.The best price for flights within the US could most possibly be found on _________.
2. Ticket buyers are advised to_______ .
A.choose direct flights rather than connecting ones
B.take the cheapest deal from their favorite airline
C.look for flight deals to Europe throughout the summer
D.avoid weekend-to-weekend flights in holiday seasons
3. According to the passage, how much does it cost to fly directly from Boston to Seattle?
4. The underlined phrase “Stifle the impulse” probably means _________.
A.feel free to do something
B.hold off on doing something
C.get well prepared for something
D.make quick decisions about something
5. What kind of people does this passage intend to attract?
A.Those who have urgent business.
B.Those who usually fly first class.
C.Those who are too busy to take a vacation.
D.Those who want to save money when planning their vacation.
【精析】B 根据“When to buy”部分的内容可知，多数航空公司会在周二上午持续发布销售信息，其竞争对手也会迅速降低票价。由此可推知，周二下午票价应该是最优惠的。故选B。
【精析】D 根据“When to fly”部分的内容和常识可推知，对于大多数航班来说，工作日的票价通常比周末便宜，因此应该避免周末出行。故选D。
3.【参考答案】A[考点]事实细节题【精析】A 根据“Direct vs. connecting flights”部分中的“Boston to Seattle: $ 247 direct, $ 234 onestop”可知，从波士顿直达西雅图的飞机票价为247美元。故选A。
4.【精析】B 根据“Compare, Compare, Compare”部分中的“…go to your favorite airline site to purchase tickets without doing any comparison; it’s a recipe for disaster.”可知，乘客应该抑制住不经过比较就去最喜欢的航空公司购买机票的冲动。由此可推知,Stifle the impulse意为“抑制冲动”。四个选项中只有选项B与其意思相近。故选B。
【精析】D 分析文章内容可知，“When to buy”部分主要介绍什么时间买机票最便宜;“When to fly”部分主要介绍选择什么时间出行最省钱;“Direct vs. connecting flights”部分主要介绍选择什么类型的机票最便宜;“Compare, Compare, Compare”部分提醒乘客买机票时要多作比较。由此可推知，文章的主要阅读对象应该是那些外出旅行时想要省钱的人们。故选D。