停课不停学
当前位置: 首页 > 升本资料 > 公共英语 >

河南专升本公共英语语法练习题(17)

       为了方便河南专升本广大学子学习,天任专升本小编给大家整理了一些公共英语语法的练习题,供同学们对自己的学习自我检测。
 

1. -Do you know anything about the meeting ______ in Italy?  -Yes, and as a matter of fact I attended it.  
A. to be held B. held C. being held D. to hold  
2. There are about 70 people ______ in the accident.  
A. were killed B. who killed C. killing D. killed  
3. It’s such a big room. If you don’t speak loud enough, you’ll never make yourself ______.  
A. hear B. hearing C. to hear D. heard  
4. In earliest times, people had eaten their food______.  
A. uncooked B. being uncooked C. uncooking D. to be uncooked  
5. The hunters had the fire ______ at the night in the woods.  
A. burnt B. burning C. to burn D. burned  
6. John went to town yesterday and had his bike ______ there.  
A. repair B. to repair C. repairing D. repaired  
7. My wife is planning to have the furniture ______ light gray.  
A. paint B. painting C. to paint D. painted  
8. The dress doesn’t fit, I’ll have to have it ______.  
A. sold B. charged C. changed D. adopted  
9. Mr. Smith had the report ______ as soon as he finished ______ it.  
A. to be typed…to write B. typed…to write C. being typed…writing D. typed…writing  
10. ______ white, the kitchen looks much better than before.  
A. Paints B. Painted C. Paining D. To paint  
 
 

答案:1.B 2.D 3.D 4.A 5.B 6.D 7.D 8.C 9.D 10.B
 
       以上是天任专升本小编给考生整理的河南专升本公共英语语法相关练习题,想了解更多资料请关注升本资料栏目进行查询,祝大家在考试中取得高分。

联系电话:0371-55939155
网站:http://www.trzsb.com/
QQ群:814334624 天任专升本交流群
QQ号:2337994759 在线咨询

好课推荐

122河南专升本全年集训营

¥19800 在线购买 立即咨询

222河南专升本秋季集训营

¥17800 在线购买 立即咨询

322河南专升本寒假集训营

¥11800 在线购买 立即咨询

422河南专升本走读集训营

¥12800 在线购买 立即咨询
专升本互动

微信公众号:河南天任专升本

专升本最新动态推送

备案信息:豫ICP备17050239号-8 Copyright © 2007-2020 trzsb.com
总部咨询电话:0371-55939155
河南天任教育科技有限公司高新区分公司 版权所有