停课不停学
当前位置: 首页 > 升本资料 > 公共英语 >

河南专升本公共英语语法练习题(16)

       为了方便河南专升本广大学子学习,天任专升本小编给大家整理了一些公共英语语法的练习题,供同学们对自己的学习自我检测。
 
虚拟语气强化训练
  1.If Peter had enough money, he ______ on the trip to Los Angeles.
  A. had gone B. would go C. went D. would ha ve gone
  2.He did his homework carefully for fear that he ______.
  A. made a mistake B. makes a mistake C. would make a mistake D. make a mistake
  3.I would have asked him to attend our gathering, but I ______his address.
  A. didn’t know B. hadn’t know C. don’t know D. wouldn’t know
  4.The stubborn young man did not follow the advice that he ______ on his behavior since he didn’t believe that he had done anything wrong.
  A. reflect B. had reflected C. would reflect D. must reflect
  5.I ______ the airport to make a flight reservation, but in fact I didn’t.
  A. should have called B. called C. could call D. would call
  6. I would have told him the answer, but I ______ so busy at that moment.
  A. had been B. was C. were D. would be
  7. If only we ______ a phone! I’m fed up with lining up outside the public phone box.
  A. have B. had C. will have D. are to have
  8. Mr. Smith received the order that he ______ the documents to the new product meeting for further discussion.
  A. bring B. brings C. will bring D. has brought
  9. I wish ______.
  A. I know how to program the new computer B. I will know to program the new computer
  C. I knew how to program the new computer D. I do know how to program the new computer
  10. He believes he has been cheated. He ______it.
  A. should not have believed B. should not believe C. did not believe D. can’t but believe
  


答案: 1. B 2. D 3. A 4. A 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A
 
       以上是天任专升本小编给考生整理的河南专升本公共英语语法相关练习题,想了解更多资料请关注升本资料栏目进行查询,祝大家在考试中取得高分。

联系电话:0371-55939155
网站:http://www.trzsb.com/
QQ群:814334624 天任专升本交流群
QQ号:2337994759 在线咨询

好课推荐

122河南专升本全年集训营

¥19800 在线购买 立即咨询

222河南专升本秋季集训营

¥17800 在线购买 立即咨询

322河南专升本寒假集训营

¥11800 在线购买 立即咨询

422河南专升本走读集训营

¥12800 在线购买 立即咨询
专升本互动

微信公众号:河南天任专升本

专升本最新动态推送

备案信息:豫ICP备17050239号-8 Copyright © 2007-2020 trzsb.com
总部咨询电话:0371-55939155
河南天任教育科技有限公司高新区分公司 版权所有